Blog van TV 't EI

Mededelingen van het bestuur

Afhangen voor leden TV het Ei tijdens KNLTB  Zomeravondcompetitie op woensdagavond 16-30 mei en 14 juni 2017.
Op deze woensdagavonden is alleen baan 3 beschikbaar voor de clubavond. Afhangen is dan niet mogelijk omdat naast baan 1-2 voor de Competitie baan 4 gereserveerd is voor Tennislessen van Vitasports.

Afhangen voor leden van TV het Ei op zaterdag 20 mei 2017 tijdens KNLTB voorjaarscompetitie.
In verband met de laatste thuiswedstrijd van ons competitieteam kan op zaterdag 20 mei geen baan (4)worden afgehangen voor leden tussen 10.30 en 14.00 uur. Het Competitieteam  start met twee wedstrijden om 10.30 uur op baan 3 en baan 4. Vanaf 12.00 uur worden de volgende partijen gespeeld op baan 1 en 4. Vanaf 14.00 worden de laatste competitiewedstrijden uitsluitend gespeeld op baan 1.

Afhalen ledenpassen
leden, die hun KNLTB ledenpas nog niet hebben afgehaald kunnen deze bij de bar in het clubgebouw ophalen. Voor leden geldt bij spelen buiten de clubavond: verplicht afhangen…

TV het Ei organiseert van  22-30 juli ons eerste open KNLTB toernooi
Dit 50+ BCBS toernooi wordt gesponsord door Business Center Breda Stadium Breda e.a. Deelname door aanmelding op toernooi.nl. Wij zijn nog op zoek naar enkele vrijwilligers voor de 50+’toernooicommissie want zonder vrijwilligers kunnen we geen evenementen organiseren!
Opgave bij het bestuur via contact

Aanpassing prijzen clubgebouw
Door recente prijsverhogingen van Inbev zien we ons genoodzaakt de consumptieprijzen binnenkort beperkt  aan te passen. Voor nadere informatie verwijzen wij naar de prijslijst in het clubgebouw.

Openingstijden tennispark TV het Ei
Door afname van het aantal huurders zijn we als vereniging genoodzaakt onze bedrijfsvoering hier en daar aan te passen. Zo worden de openingstijden van het clubgebouw verder beperkt waardoor we iets minder service kunnen bieden. Alle hoofdhuurders hebben een code ontvangen van het sleutelkastje  bij de toegangspoort waarmee de poort en  de kleedkamers kunnen worden ontsloten. Leden kunnen de code opvragen bij de  medewerker achter de bar van het clubgebouw. De openingstijden van het clubhuis zijn voor dit seizoen als volgt:
Maandag, dinsdag woensdag, donderdag en vrijdag: van  10.00-11.00 uur. S ’avonds van 19.00-22.30 uur. Zaterdag en zondag: 10.00-17.00 uur.

Baan afhangen voor leden
in afwachting van het nieuwe afhangbord dat wordt ontwikkeld bij de  KNLTB zijn we nog aangewezen op het oude afhangbord dat met de lidmaatschapskaarten wordt afgehangen. Voor het raadplegen van vrije banen kan men terecht op baanbezetting. De mogelijkheid om af te hangen dit seizoen is verder verruimd door de terugloop van huurders.

Het Bestuur, mei 2017

TV 't EI is vanaf nu KNLTB vereniging

Abonneren op RSS - Blog van TV 't EI