De nieuwste tennisvereniging van Nederland is al 65 jaar oud!

Tennisvereniging ’t Ei is misschien wel een van de mooist gelegen tennisclubs in het hart van Breda en is bijzonder in meerdere opzichten. “We zijn geen klassieke tennisclub maar bieden juist de moderne Bredanaar de kans om custom-made te tennissen. Je kunt bij ons al jaren een van de vier goed onderhouden gravelbanen huren en daarnaast kun je uiteraard ook van het verenigingsleven genieten. Sinds 2016 zijn we lid geworden van de KNLTB om onze leden nog meer sportieve mogelijkheden te bieden.” Aldus Will Rijvers, voorzitter van TV ‘t Ei.

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond is hét overkoepelend orgaan van de tennissport in Nederland en is met ruim 1.700 verenigingen en 600.000 leden de tweede sportbond van Nederland.  “Daar is dus één vereniging bijgekomen.” Tennisvereniging ’t Ei wil haar klanten nog meer mogelijkheden gaan bieden. “De stap om lid te worden zorgt ervoor dat we mee kunnen doen aan competities en toernooien die onder auspiciën van de KNLTB worden georganiseerd. Daarnaast kan je straks gewoon een baantje huren via de website of een tennismaatje zoeken via de KNLTB Club-app”, vult Will Rijvers aan. “Ideaal vooral voor de groep tennissers van 20 tot 40 jaar die toch al zo’n volle agenda heeft.”

Daarnaast zijn er nog meer ontwikkelingen die het voor de leden aantrekkelijk maken om naar de Pieter-Christiaanstraat af te reizen. Zo is de vereniging een samenwerking aangegaan met Vitasports, het bedrijf van de ambitieuze Wouter Nooijen. Zij gaan bij TV ’t Ei de tennistrainingen en Fit4Tennis verzorgen. “We gaan in de maanden augustus en september gratis inlooptrainingen aanbieden op de clubavond (woensdag, red.) van 18.30 – 19.30 uur.” vertelt Wouter Nooijen. “Daarnaast bieden we een fysiek trainingsprogramma aan, Fit4Tennis, dat tennis als middel centraal stelt om fitter te worden en te blijven.”
Tennisvereniging 't Ei
Pieter-Christiaanstraat 6
4811 PS Breda
Telefoonnummer: 076-5151086
E-mail: info@tvhetei.nl