Karel van Brink toernooi

Karel van Brink toernooi 2019

TOERNOOI.NL

De 69e editie van het Karel van Brink toernooi komt er in oktober weer aan! Deze gezellige afsluiting van het seizoen staat open voor iedereen die kan tennissen. Je hoeft geen lid van de KNLTB te zijn! Er kan voor maximaal twee onderdelen  worden ingeschreven. Doe je mee en ben je geen KNLTB lid vul dan bij de rating 6 in als je goed kunt tennissen, 7 als je redelijk kunt tennissen en 8 als je een beginner bent. Je speelt wedstrijden tegen mensen van hetzelfde niveau.

Vanaf zaterdag 5 oktober t/m zondag 27 oktober wordt het toernooi in de weekenden gespeeld. Behalve op zaterdag 12 oktober (mannendag) en op zondag 20 oktober (ladies sunday).

Inschrijven kan alleen via toernooi.nl. Je dubbelpartner moet zich persoonlijk inschrijven, maar je kunt dit bericht natuurlijk aan haar/hem doorsturen.
Heb je geen partner voor het dubbelspel kies dan voor "partner gezocht" bij het inschrijven. Dan proberen wij een dubbelpartner voor je te vinden.

Sfeer, muziek, aankleding, hapjes en drankjes veraangenamen het wachten en kijken naar wedstrijden op het terras! Dus neem jouw supporters gezellig mee.
 
De inschrijving voor het toernooi sluit op woensdag 25 september om 24.00 uur, de loting vindt plaats op vrijdag 27 september.
 
Op zaterdag 26 oktober is er een feestavond met BBQ. Deelnemers aan het toernooi kunnen zich bij het inschrijven meteen aanmelden voor de BBQ. Wil je later aanmelden voor de BBQ of ben je geen deelnemer dan kun je t/m woensdag 23 oktober hier aanmelden voor de BBQ. De kosten zijn € 5,-, je kunt bij de bar betalen.

Finalisten en winnaars Karel van Brink toernooi 2018

  • Finalisten Dames Dubbel
  • Finalisten Dames Dubbel
  • Finalisten Gemengd Dubbel A
  • Finalisten Gemengd Dubbel A
  • Finalisten Heren Dubbel A
  • Finalisten Heren Dubbel A
  • Finalisten Heren Dubbel B
  • Finalisten Heren Dubbel B
  • Heren Enkel nr. 1 en 2
  • Heren Enkel nr. 1 en 2

De 68e editie van het Karel van Brink toernooi zit er op. Gezegend met prachtig weer is het een bijzonder geslaagd toernooi geworden. Ook de mannendag en de vrouwendag zaten helemaal vol en waren ook goed geslaagd. De finales werden op zondag 28 oktober gespeeld en waren meestal heel spannend. De toeschouwers doorstonden de koude en gure Oostenwind om alles te bekijken. Gelukkig was het warm en windstil in het clubhuis. Dankzij de BBQ, de prijsuitreiking, de loterij en een spetterend optreden van Mama Jean bleef het nog lang onrustig bij 't Ei.

Deelnemers, organisatie, barmedewerkers, toernooicommissie, baanonderhoud, vrijwilligers, toeschouwers en onze sponsors: BEDANKT! We zien jullie graag volgend jaar weer terug op de 69e editie van het Karel van Brink toernooi.

De winnaars van 2018: (en eeuwige roem bij TV 't Ei)

Heren Enkel: John van Baal

Heren Dubbel A: John van Baal + Rob van den Broek

Heren Dubbel B: Tobias Oversteegen + Hans Rops

Dames Dubbel: Lisa Hajenius + Carlijn Remmers

Gemengd Dubbel A: Anca Kruik + Rob van den Broek

Gemengd dubbel B: Marjan + Will Rijvers

Alle uitslagen kun je vinden op toernooi.nl

 

Download het toernooiboekje

 

sponsors