Parkkampioenschappen bij TV 't Ei

Wedstrijden

In de maanden augustus en september worden de parkkampioenschappen voor de 2e keer gehouden. Er wordt op woensdagen (3 banen beschikbaar) en op vrijdagen (2 banen beschikbaar) gespeeld.

Inschrijving sluit op woensdag 24 juli om 23.59 uur. 

Beste tennisvriend(in),
Meer dan waarschijnlijk heb je niet de subtiele baltoets van Roger Federer noch het fenomenale uithoudingsvermogen van Rafael Nadal en al evenmin de kracht en het loopvermogen van ene Novak Djokovic om nog maar te zwijgen van het bovenaardse talent van ene Serena Williams, de gratie van Maria Sjarapova of het flitsend vermogen van Caroline Wozniacki.   En toch zouden wij ons zeer vereerd en happy voelen  als je zou inschrijven voor de tweede officiële clubkampioenschappen van ’t Ei.  Want dat het sport van de bovenste plank plus een gezellige boel wordt, daar kan je van op aan.
En als je meedoet dan is dat natuurlijk om te winnen want dat foefje “meedoen is belangrijker dan winnen” stamt uit de tijd van oma en opa toen de dieren nog spraken.
Wat niet betekent dat je “chaggi” moet worden als je een potje verliest, voor zover je maar alles gegeven hebt wat je te bieden had.  Iedere rechtgeaarde cowboy sterft tenslotte in zijn laarzen.
Alle gekheid op een stokje: we rekenen ook op jou, vooral op jou.  En al worden de finales geen eitjes er zullen hoe dan ook Eiers op het podium staan. (deze tekst is vorig jaar door Roger, niet Federer maar van Keer,  geschreven)

Welkom Martijn en Anne

PRAKTISCHE INFO
Wie kan inschrijven?
Ieder lid van ’t Ei, ieder lid van T42, iedere (mede)huurder van een baan.

Tot wanneer kan er worden ingeschreven?
Uiterlijk tot woensdag 24 juli maar liefst zo snel mogelijk.

Wanneer wordt er gespeeld?
Op woensdagen en vrijdagen in de maanden augustus en september, de woensdagen telkens op3 banen en de vrijdagen telkens op 2 banen. Aanvangsuur: 18.30 uur. Je kunt maximaal 4 dagen per maand als verhindering opgeven. Op woensdag 25 september en vrijdag 27 september kun je geen verhindering door geven. Dan staan de finales gepland.

Welke onderdelen zijn gepland?
Zowel HE als DE, HD als DD en uiteraard ook GD, telkens op voorwaarde van voldoende inschrijvingen. Voor dubbels moeten beide partners inschrijven!Je kunt voor alle spelonderdelen inschrijven. Heb je (te)veel verhinderingen schrijf dan niet voor alle onderdelen in. Mocht het zo zijn dat door teveel verhinderingen van een speler een onderdeel niet gepland kan worden dan heeft de organisatie het recht om voor die speler zijn inschrijving(en) te weigeren.

Speelsterkte
We gaan ervan uit, dat we 3 categorieën moeten voorzien: 6, 7 en 8-9.

Kosten
Er zijn GEEN inschrijvingskosten. Het is geen open toernooi en het bestuur laat zich hier van zijn beste zijde zien.

Hoe inschrijven?
Inschrijven kan alleen via toernooi.nl. Mocht dit voor iemand problemen opleveren, wip dan even binnen in ons clubhuis en vraag aan Rob om je te helpen.

Hij zal dit met veel plezier doen. Rob is niet alleen bestuurslid en barman maar ook “de specialist Toernooi.NL” van ’t Ei. Bovendien heeft hij bijna altijd zijn computer bij de hand.

Bij het inschrijven moet je je rating opgeven. Ben je geen KNLTB lid kies dan bij rating 6 als je goed bent, 7 als je redelijk goed bent en 8 als je een beginner bent.

Spelregels
Er wordt in de dubbels geen 3e set gespeeld maar een supertiebreak. Voor het enkelspel gelden de normale regels. Zorg zelf voor goede tennisballen. Nieuwe ballen zijn ook te koop in het clubhuis.

Wedstrijdschema’s
De schema’s zullen uiterlijk vrijdag 26 juli beschikbaar zijn op Toernooi.nl

Niet voorziene verhindering
Indien je onverwachts door niet te voorziene omstandigheden een geplande wedstrijd niet kunt spelen, moet je zelf je tegenstander(s) op de hoogte stellen en samen met haar/hem/hen een nieuwe spelgelegenheid plannen.
Uiteraard moet ook de organisatie worden ingelicht via e-mail: tvheteibreda@gmail.com.

Doorgeven uitslagen
Je kunt de uitslag van de wedstrijd doorgeven aan een barmedewerker, als het clubhuis gesloten is dan kun je de uitslag doormailen naar tvheteibreda@gmail.com.

In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de wedstrijdleiding.

Kampioenen 2018    Wedstrijden