Sponsor worden?

Doek met opdruk langs de baan kost € 300,00 per jaar. Formaat van 12 meter breed en 2 meter hoog. Aanschaf van het doek staat los van de sponsorprijs en de kosten daarvan zijn altijd voor rekening van de sponsor. Het doek blijft dan ook eigendom van de sponsor. Het contract wordt voor 3 jaar aangegaan en is inclusief naamsvermelding op de sponsorpagina op de website met een link naar de eigen website.

Bord met opdruk in kleur aan de zijkant van de baan kost € 150,00 per jaar of deel daarvan. Formaat is 120 cm breed en 60 cm hoog. Aanschaf van het bord staat los van de sponsorprijs en de kosten daarvan zijn altijd voor de sponsor. Het bord blijft eigendom van de sponsor. Het contract wordt voor 3 jaar aangegaan en is inclusief naamsvermelding op de sponsorpagina op de website met een link naar de eigen website.

Adverteren op onze website is mogelijk, de prijs is afhankelijk van de grootte en positie van de banner, in overleg dus.

Daarnaast krijgt de sponsor:
Een uitnodiging voor het bijwonen van alle grote verenigingsactiviteiten, zoals jubileum, toernooien, etc.

Sponsordag

Om iets terug te willen doen voor alle sponsoren wordt er op een ludieke wijze als dank een "sponsordag" georganiseerd. Op deze dag vindt er een gezelligheidstoernooi plaats, tussendoor kunt u als sponsor onder het genot van een hapje en drankje uitrusten en netwerken met de overige sponsoren. Voor deze dag zijn alle sponsoren met 1 introducé uitgenodigd.

Neem contact op als je sponsor wilt worden.