Overslaan en naar de inhoud gaan

Overzicht vorige edities

Karel van Brink toernooi 2022

Deze gezellige afsluiting van het seizoen staat open voor iedereen die kan tennissen. In oktober wordt het in de weekenden gespeeld. Je hoeft geen lid van de KNLTB te zijn! Er kan voor maximaal twee onderdelen worden ingeschreven. Doe je mee en ben je geen KNLTB lid vul dan bij de rating 6 in als je goed kunt tennissen, 7 als je redelijk kunt tennissen en 8 als je een beginner bent. Je speelt wedstrijden tegen tennissers van hetzelfde niveau. Klik op de button: KVB 2022 voor alle info.

KvB is een clubtoernooi, geen officieel KNLTB-toernooi. De wedstrijden tellen dus niet mee voor je rating. Speel je in oktober al een KNLTB-toernooi dan mag je gewoon meedoen. Met het plannen van de wedstrijden houden we daar rekening mee. Het toernooi staat zeer bekend om zijn ongedwongen karakter en om het hoge gezelligheid gehalte. Het is eigenlijk een gewoon toernooi, maar in plaats van dat alles in één week wordt gespeeld wordt het uitgesmeerd over meerdere weekeinden. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen per onderdeel zul je per weekend één of twee wedstrijden spelen. Bij het inschrijven kun je verhinderingen opgeven als je een dag(deel) niet kunt spelen. Voor het finaleweekend (laatste weekend van oktober) moet je beschikbaar zijn.

kvb toernooi 2022

Wie was Karel van Brink eigenlijk?

Die vraag horen we vaker. In het kort gezegd heeft Karel van Brink, samen met enkele andere, Tennispark 't Ei behouden voor Tennisvereniging 't Ei. Bij de sloop van het oude zwembad 't Ei, waar Karel directeur van was, en het oude NAC-stadion had de gemeente andere plannen voor tennispark 't Ei. Het bestaande tennispark moest weg en plaatsmaken voor nieuwbouw. Dankzij de inzet van Karel van Brink is het tennispark iets richting Irenestraat opgeschoven en behouden gebleven voor onze club. Aan de voorkant van ons "nieuwe" clubgebouw is ook een steen ingemetseld met de tekst: eerste steen gelegd door Karel van Brink. De oude situatie van ons tennispark is te bekijken op de website van het Stadsarchief Breda.

KVB Toernooi 2022
KVB Toernooi 2020
KVB Toernooi 2019
KVB Toernooi 2018

Overzicht vorige edities posters

Opmerkingen over deze pagina

Heb je een opmerking over deze pagina? Geef je reactie