Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze vereniging is heel blij met onze sponsors. Wij organiseren jaarlijks een aantal activiteiten met veel exposure die interessant zijn om te sponsoren.

Natuurlijk is sponsoring maatwerk. We hebben diverse pakketten, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen om een competitieteam te sponsoren met bijvoorbeeld kleding.

Specifiek een evenement sponsoren kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld een toernooi of clubkampioenschappen. We organiseren elk jaar in oktober het populaire Karel van Brink toernooi. Tijdens het Karel van Brink toernooi organiseren we een mannendag, vrouwendag en een mixdag.

Sponsoring kan financieel maar kan ook met producten, diensten of materialen.

Heb je zelf een goed idee om te sponsoren dan horen wij dat natuurlijk graag. Met ons valt heel goed te praten.

 

Pakketten:

Doek met opdruk langs de baan

  • kost € 350,- per jaar.
  • Formaat van 12 meter breed en 2 meter hoog.

Aanschaf van het doek staat los van de sponsorprijs en de kosten daarvan zijn altijd voor rekening van de sponsor. Het doek blijft dan ook eigendom van de sponsor. Het contract wordt voor 3 jaar aangegaan en is inclusief naamsvermelding op de sponsorpagina op de website met een link naar de eigen website.

Bord met opdruk in kleur aan de zijkant van de baan

  • kost € 150,00 per jaar of deel daarvan.
  • Formaat is 150 cm breed en 90 cm hoog.

Aanschaf van het bord staat los van de sponsorprijs en de kosten daarvan zijn altijd voor de sponsor. Het bord blijft eigendom van de sponsor. Het contract wordt voor 3 jaar aangegaan en is inclusief naamsvermelding op de sponsorpagina op de website met een link naar de eigen website.

Adverteren op onze website

  • de prijs is afhankelijk van de grootte en positie van de banner, in overleg dus.

Daarnaast krijgt de sponsor een uitnodiging voor het bijwonen van alle grote verenigingsactiviteiten, zoals bijvoorbeeld evenementen, activiteiten en toernooien.

Sponsordag

Om iets terug te willen doen voor alle sponsoren wordt er op een ludieke wijze als dank een "sponsordag" georganiseerd. Op deze dag vindt er een gezelligheidstoernooi plaats, tussendoor kunt u als sponsor onder het genot van een hapje en drankje uitrusten en netwerken met de overige sponsoren. Voor deze dag zijn alle sponsoren met 1 introducé uitgenodigd.

Neem contact op als je sponsor wilt worden.

Opmerkingen over deze pagina

Heb je een opmerking over deze pagina? Geef je reactie