Overslaan en naar de inhoud gaan

De poort is alleen nog maar te openen door het telefoonnummer van de poort te bellen.

Als je voor de poort staat kun je bellen naar: 0031 622 712 307 en de poort gaat open en na circa 30 seconden weer automatisch dicht. Als de poort open gaat dan kun je meteen ophangen anders krijg je de voicemail van de poort wink.

Als je het park wilt verlaten kun je de poort bellen of op de groene knop bij het watertappunt duwen. De poort gaat dan open en weer na circa 30 seconden dicht.

Als de poort iets of iemand raakt dan stopt deze meteen en blijft stil staan. Je kunt dan de poort bellen of op de groene drukknop duwen en de poort gaat weer verder met openen of sluiten.

Nooit tegen de poort duwen als deze gesloten is, dan kan de motor van de poortopener stuk gaan.

 

Waarom hebben we voor deze oplossing gekozen?

Vorig jaar was er vanwege corona geen toezicht op wie er op onze banen stond te spelen. Het clubhuis was immers gesloten. Het kwam dan ook regelmatig voor dat de poort niet gesloten en op slot was en dat er illegaal getennist werd. Losse baanhuurders stonden ook regelmatig voor een gesloten poort waardoor ze niet konden tennissen of er moest steeds iemand naar het tennispark rijden om de poort te openen. Een enkele keer nam iemand de sleutels van de poort die in het sleutelkastje hangen mee naar huis, waardoor anderen de poort niet meer konden openen. Nu kunnen we dus op afstand de poort openen. Vanwege de coronamaatregelen is het clubhuis gesloten en is er dus nog steeds geen toezicht.

Toegang

Leden en vaste huurders (die hun factuur betaald hebben) krijgen toegang tot het tennispark. Jouw telefoonnummer wordt geregistreerd en herkent als je de poort belt. Kijk dus na of jouw gegevens nog kloppen die bij ons en bij de KNLTB bekend zijn.

In de KNLTB ClubApp kun je via:

  1. Inloggen met jouw lidmaatschapsnummer en wachtwoord;
  2. Rechtsonder op Meer duwen;
  3. Rechtsboven op de 3 streepjes duwen;
  4. Rechtsboven op Bewerk duwen;
  5. Telefoonnummer en/of e-mailadres aanpassen;
  6. Heb je jouw telefoonnummer aangepast dan graag per e-mail doorgeven wat het nieuwe nummer is, dan geven we jouw nieuwe nummer toegang om de poort te openen

Sleutelkastje

In het sleutelkastje, boven de groene brievenbus naast de poort, zit alleen de sleutel van de deur naar de toiletten en douche- en kleedruimte. Graag na gebruik de deur op slot doen en de sleutel meteen in het sleutelkastje terughangen.